• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

Servis Departmanımız

Isıtma, soğutma, havalandırma ve su arıtma teknolojilerinde teknik servis ve donanım hizmetlerini bünyesinde buluşturan BOTES, montaj, bakım ve onarım faaliyetlerini müşteri odaklı hizmet yaklaşımı ile yürütmektedir.

Servis departmanımız, müşteri memnuniyeti ve en iyi hizmeti çalışma politikası haline getirmiş olup, büyük itina ve özveriyle politikasından ödün vermeden çalışmalarını sürdürmekte, sunduğu başarılı servis hizmetleri ile müşterilerinin güvenini kazanmaktadır. 

Bilgili ve pratik çözümlerle hizmet veren BOTES Servis personeli, herzaman daha iyisini yapabilme gayreti içinde olup tek hedefi sorunsuz, huzurlu, ve ekonomik kullanımı müşterilerine sunmaktır.

BOTES Servis departmanındaki Müşteri Bilgi Bankasında, tüm müşterilerimizin adres, telefon ve fax numaraları ve müşteriye verilen tüm hizmet bilgileri, cihaz tipleri, montaj tarihleri, montaja katılan personel bilgileri, tesisat ile ilgili bilgiler, cihazın ilk işletmeye alındığı andaki ölçülen orijinal performans bilgileri, montaj sonrasında verilen servislere ait tüm bilgiler, değişen parça varsa bu parçaların listesi ile değişim tarihleri ve son bakım tarihlerine ait tüm bilgiler tutulmaktadır. Yeni bir servise ihtiyaç duyulduğunda bilgi bankasındaki tüm bilgilere derhal ulaşılabilmekte ve müşterilerimize en seri ve doğru müdahale bir kerede yapılabilmektedir. 

BOTES bünyesindeki servis elemanları, bakır boru montajı, soğutucu akışkan hattı döşenmesi, bakır boru bükme-hazırlama-izolasyonu, sert lehimleme, boruların birleştirilmesi, kaçak testi, vakuma alma, gaz testi , ısıtma sistemlerinde baca gazı analizleri ile enerji verimliliği ölçümleri, su analizleri, havalandırma sistemlerinde debi ve fark basınç ölçümleri ile iç hava kalitesi analizleri konularında eğitimli ve deneyimli personeldir. 

Servis Bizim İşimizdir... 

Bizim için servis, ek veya tamamlayıcı bir hizmet değildir. Servis, bizim esas işimizdir. İstanbul ve yakın bölgesinde hizmet veren ekibimiz, her biri ALARKO Teknik Servis Eğitim Programı'ndan geçen, alanında yetkin profesyonellerden oluşmaktadır. BOTES Teknik Destek Servisi'nin her elemanı, sizin koşulsuz memnuniyetiniz için durmaksızın çalışır ve size en yüksek kalitede hizmet sunmak için tüm olanaklarını kullanır, servis ihtiyaçlarınız doğrultusunda çözüm üretir.

Yedek Parça Endişenize son... 

Satın almış olduğunuz ürünün en uygun şartlarda gerekli olan yedek parçasını mümkün olan en kısa zamanda temin ederiz. 

Çok Ekonomik Çözümler üretebiliriz... 

Bir klimanın tamiri bir servet değerinde olmamalıdır . Bu düşünceden hareketle, sorununuzu en ekonomik şekilde çözeceğimize emin olabilirsiniz.