• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

Firma Profili

Kuruluşu olan 1989 yılından beri ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA, ENDÜSTRİYEL HAVALANDIRMA, PROSES HAVALANDIRMA, YANGIN TESİSATI, ENDÜSTRİYEL TESİSAT alanlarında başarılı çalışmalar yapmaktadır.  Söz konusu uğraşların ana başlıkları; malzeme satışı, proje, danışmanlık ve yüklenim ile satış sonrası hizmet olarak özetlenebilir.

Bağımsız konfor ve klima sistemlerinin yaygınlaşmaya başladığı tarihle örtüşen kuruluş tarihinden itibaren klima sektörü ile birlikte büyüyen firmamız; anahtar teslimi mekanik tesisat sistemleri ile birlikte, merkezi ve bağımsız konfor kliması ve değişken debili soğutkanlı (VRF Sistem) konfor kliması sistemleri ile endüstriyel klima ve hassas klima sistemlerinde uzmanlaşmıştır.

Bu arada çevre ve hijyen bilincinin gelişmeye başlamasıyla hız kazanan Su Arıtma ve Şartlandırma çalışmalarımız konutlar, siteler, okullar, hastaneler, iş merkezleri, askeri kurumlar, oteller ve endüstriyel kuruluşlar üzerinde yoğunlaşmıştır.

Klima departmanının konfora yönelik çalışmaları ile  insanların yaşadıkları ortamların kalitesini, endüstriye yönelik çalışmaları ile de üretimin kalitesini yükseltmeyi ve verimliliği uğraş edinen firmamız; Su Arıtma Departmanının çalışmaları ile de insanların en yaşamsal ihtiyaçlarından olan içme suyunun kalitesini ve sanayide gerekli proses suyunu sağlayarak da endüstride üretimin kalitesini yükseltmeyi ve verimliliği amaçlamaktadır.

Hava ve su gibi iki akışkanın şartlandırılmasına yönelik uğraşlarını 1990 yılından bu yana ALARKO-CARRIER yetkili satış, montaj ve servis departmanları ile hizmetlerini sürdüren firmamız; su arıtma ve paket atık su tesisleri kurarak da her iki akışkanın doğaya dönerken verdikleri zararı en aza indirgemeye ve kaynağı temiz tutmaya özen göstermektedir.

5 Mühendis, 5 tekniker, 15 teknisyen ve kadrolu mekanik, havalandırma montaj ekibinden oluşan uzman kadrosuyla firmamız, ısıtma-soğutma, klima ve su-atık su arıtma konularında kaliteli ve esnek çözümler üretmektedir.         

BOTES konusunda uzman mühendis ve tekniker kadrosu ile;

  • Merkezi Klima - Havalandırma Isıtma Tesisatları Proje ve Uygulamaları
  • Bireysel Hava Koşullandırma Cihazları - Split Tip Klima Cihazları
  • Hassas Kontrollü Proses Klima ve Soğutma Sistemleri
  • Endüsriyel Havalandırma Tesisatları                                                                                                             VRF Klima Sistemleri Proje ve Uygulama...
  • Hijyen Klima Sistemleri...
  • Endüstriyel ve Evsel Paket Atık Su Arıtma Tesisleri...
  • Endüstriyel Proses Suyu Temini...
  • Evsel Kullanma ve İçme Suyu Temini...
  • Hava Filtreleme Sistemleri...            
  • Toz Tutma Sistemleri...

 

Teknik Malzeme Satışı Hizmetlerini Başarılı Bir Şekilde Devam Ettirmektedir…                                

Uzman teknik servis kadrosuyla;

Montaj - sistem işletmeye alma - garanti içi ve dışı servis hizmetleri ve periyodik bakım hizmetleri vermektedir.