• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

Taahhüt Departmanımız

BOTES Taahhüt Departmanı, komple bir tesis veya binanın ihtiyaç duyduğu, mekanik tesisat, ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemleri ile su ve atıksu şartlandırma sistemlerinin projelendirme, uygulama ve taahhüt işlerini başarıyla yerine getirmektedir. BOTES taahhüt departmanı bugüne dek tamamlamış olduğu taahhütlerinde, her zaman mühendislik çözümlerinde, müşterinin ihtiyaçlarını maksimum derecede karşılayan, enerji tasarrufunu her zaman öne çıkararak, mevcut teknolojilerin kullanımında müşterisini bilinçlendirmeye ve optimum sistem çözüm alternatifleri arasında ekonomik analiz karşılaştırmasını da yaparak müşterinin orta ve uzun vadede sorunsuz bir mekanik altyapıya sahip olmasını sağlamaya çalışmaktadır.

 

BOTES uygulamalarında uluslararası kalite standartlarında servis kalitesi ile ofis alanları, garajlar, fabrika , üretim tesisleri ile sistem odaları ve sanayi alanlarını da içeren özel uygulamaları da başarıyla uygulamaktadır.

 

1990 yılında kurulan BOTES, ürün grubundaki split, merkezi, paket tip klima cihazları, domestik ve endüstriyel nem alma ve hassas klima cihazları, su ve atıksu arıtma sistemleri uygulamaları ile geniş bir referans yelpazesine sahiptir. Gelişen teknolojinin sürekli takipçisi olan BOTES mükemmel servis anlayışını vizyon edinmiş, kurduğu BOTES Teknik Servisi ile uygulamasını yapmış olduğu sistemlerin bakım ve onarımını üstlenmiştir. 

 

BOTES 30 senelik geçmişinde müşterilerine her türlü çözümü sağlayabilmek amacı için eksiksiz bir ürün grubuna sahip olmayı hedeflemiştir.

Şirketimizin kurduğu sistemler çalışılan ortamda konfor şartlarını sağlayacak şekilde ; konusunda uzman mühendis ekibimiz tarafından projelendirme, pazarlama, satış ve satış sonrası destek ile merkez servisin bakım-onarım, acil müdahele, onarım ve yedek parça tedariği ile çalışmalarını sürdürmektedir. 

İmza attığı önemli referansları ile BOTES LTD. üründe kalite ve dizayna önem vererek müşteriye en uygun fiyat politikası ile çalışmalarını satış odaklı değil müşteri odaklı olarak gerçekleştirmiş ve kendini sürekli yenileyen yapısı ile sektörümüzün saygın kuruluşları arasında yer almaya devam etmektedir.

Bağımsız konfor klima sistemlerinin yaygınlaşmaya başladığı tarihle örtüşen kuruluş tarihinden itibaren klima sektörü ile birlikte büyüyen firmamız; anahtar teslimi mekanik tesisat sistemleri ile birlikte, merkezi konfor kliması, bağımsız konfor kliması ve değişken debili soğutkanlı konfor kliması sistemleri ile endüstriyel klima, laboratuvar ve özel şartlandırılmış oda sistemlerinde kullanılan hassas kontrollü klima sistemlerinde vede hijyenik klima sistemlerinde uzmanlaşmıştır.

Klima departmanının konfora yönelik çalışmaları ile insanların yaşadıkları ortamların kalitesini, endüstriye yönelik çalışmaları ile de üretimin kalitesini yükseltmeyi ve verimliliği uğraş edinen firma; su departmanının çalışmaları ile de sanayide gerekli proses suyunu sağlayarak da endüstride üretimin kalitesini yükseltmeyi ve verimliliği amaçlamaktadır.

Hava ve su gibi iki akışkanın şartlandırılmasına yönelik uğraşlarını 18 yılı aşkın bir süredir satış, montaj ve servis departmanları ile hizmetlerini sürdüren firmamız; su arıtma ve paket atık su tesisleri kurarak da her iki akışkanın doğaya dönerken verdikleri zararı en aza indirgemeye ve kaynağı temiz tutmaya özen göstermektedir.

3 mühendis, 5 tekniker, ve 6 teknisyenden oluşan uzman kadrosuyla firmamız, konusunda kaliteli ve esnek çözümler üretmektedir.